Monday, June 17, 2013

A little party never killed nobody

Hej på er! Jag tycker det är ganska jobbigt att blogga från telefonen, men får bara bita ihop om jag ska få det gjort alls under denna vecka. Har nämligen inte en dator med mig..

Så förra onsdagen hade jag och Ida S träff på Blanko. Verkligen roligt att ses då vi inte sett varann på ett bra tag! Därefter gick vi till AussieBar på en och mötte sedan upp Annika, Mia och Julia på Donna. Snällt gick vi nog hem i tid så inget desto mera hände, men har inte sett Annika heller på jättelänge så det var kul.

På fredagen tog jag tåget till Hangö och kvällen bestod av film och chill med flickorna. Helt perfekt så man hann ladda batterierna inför Cykla! för fan som gick av stapeln på lördagen. Det var nog roligt och en yrboll har jag varit. Haha.

Igår blev det ytterligare chill med mat i Pirate med Janni, bio med henne och Jeffi (The Great Gatsby igen för mig) och sen satt (läs: låg) vi hemma hos Jeffi med en ännu större grupp flickor och kollade på E! Entertainment och på kärleksfilmen Going The Distance. Helt perfekt söndag och helg annars också! :)

Imorgon åker jag till Stockholm för att möta upp Aoife. Shit så kul de ska bli! Nu ska jag nog avrunda detta inlägg med några bilder jag har på telefonen från helgen. Bye peeps!


Utsikt från Surffibaari. Casinostranden.


CFF på Surffibaari.


Sarina med hennes gigantiska öl.


Cykla cykla! För faan!


Glada kokosnötter plus Martzzaa.


Mia and me :)


Ser gott ut, men tyvärr var biffen lite torr då vi inte fick den stekningsgrad vi ville ha.

0 comments:

Post a Comment