Tuesday, March 26, 2013

Marknadskommunikation

Hej på er! Jag har inte riktigt haft inspis att blogga här. Eller jo, egentligen, men det har bara inte blivit av idag förrän nu. Dagen började lite sådär efter ca 4½ timmes sömn, gick med Sarina och Maria till marknadskommunikationen som började halv nio. Vi hade en workshop av "open space" konceptet idag där vi i grupper gick omkring till olika punkter som behandlade olika ämnen; PR, Generation Z, företagsbloggar (kolla in t.ex. Fantastic Frank), branding, sociala medier och intern kommunikation. Vid punkterna fanns det en "expert" som berättade om ämnet, vi fick ställa frågor och föra diskussion. Mest intressant tyckte jag att PR var då det är precis vad jag ska studera på Utica College i USA (och hon som var expert i det har faktiskt gjort just det) och så var företagsblogg punkten riktigt intressant, ivrig bloggare som jag är. Riktigt intressant och lärorik "föreläsning" var det i alla fall! Äntligen känns det som att jag lär mig något intressant igen :)

Annars har jag mest gjort skolrelaterade saker hela dagen, läst bok om kreativitet, börjat på ett x antal "referat" inlägg om den och undvikit att göra något alltför jobbigt genom att uppdatera bloggen vår grupp har i INNO58h kursen och den i marknadskommunikation, samt ändrat lite på design och fixade en ny header till vår inno-blogg. Här kan ni kolla in "mina" gästande projekt:

Team Royal Mess (INNO58h) och Limpporna (marknadskommunikation).


Noterat: Vi gör ganska mycket posters i alla marknadsföringsämnen för att sammanfatta saker. Det här var kanske min 48:e. Enda som fattas är Sarinas moln ;)


De två headersena jag fixade till våra bloggar. Ivrig som jag tydligen är. Den första är jag inte hundra procent nöjd med, den blev gjord ganska hastigt förra veckan. Den andra blev gjord på inte så mycket längre tid än den första, nämligen på ca 5 minuter, men den blev simpel och ändå ganska fin tycker jag.

0 comments:

Post a Comment